MIJN HARTENWENS

 

Al ruim 4 jaar ligt mijn plan klaar, opgeschreven en uitgezonden naar de Kosmos, een woning met veel grond in Roermond. In die jaren kwamen enkele boerderijen vrij op de straat die ideaal voor me zou zijn, maar de tijd was nog niet rijp, dat voelde ik ook, ik moest eerst nog mijn reizen maken en nog meer groeien zodat ik dit allemaal kan realiseren. Het contact met Moeder Aarde is voor mij heel belangrijk hierin. Zo blijf ik mezelf. Mijn wens is een opvang voor (verwaarloosde) dieren die samen met de mens iets moois kunnen laten beginnen. De puurheid van een dier kan bij de mens iets losmaken, want zeg eens eerlijk zijn we niet allemaal ooit beschadigd door iemand, een dier zou nooit met je huichelen en je moedwillig pijn doen. Iets moois kan hierdoor ontstaan, trauma's en verdriet ga je loslaten, en krijgen een plek zodat ze je niet meer belasten.

Hier komt mijn uitgewerkt plan, en ik vermeld erbij dat er ideeën bij zitten van Norma Miedema, daar wat zij doet ook altijd al mijn levensdoel is geweest. Leven vanuit het hart, met dier en mens, in liefde & licht.

*een woning in Roermond met veel grond
*voor ieder is het mogelijk om een vierkante meter grond te kopen, tegenprestatie is onderdak tijdens vakantie voor je dier en heb je die niet krijg je een behandeling/ healing naar keuze
*Stichting opzetten met de mogelijkheid voor belastingaftrek ((ANBI)zodat het aantrekkelijk wordt voor donateurs om te doneren.
*dier op afstand adopteren
*ruimte voor workshops te geven
*kleinschalig B&B erbij zodat mensen er ook kunnen overnachten, later uitbreiding met yurts en tipitenten.


Ik weet dat ik het kan ik ben een vechter een doorzetter en een ondernemer, dit gaat me lukken.

 ik hou jullie op de hoogte, Namaste

 

 

foto: mijn diertjes samen EEN