RIJZENDE LOTUS IS EEN PRAKTIJK VOOR INNERLIJKE GROEI


Mijn naam is Colinda, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Al heel wat jaren volg ik mijn spirituele pad, dit is ontstaan door de vele pijnen van fibromyalgie. Wat begon met reiki heeft zich steeds meer uitgebreid. Ik ben Psycho-energetisch en Natuurgeneeskundig therapeut, daarnaast ben ik MIR coach en reikimaster. Toen ik februari 2009 een hersenbloeding kreeg werd de drang om meer te groeien en bij mezelf te blijven steeds groter. In 2011 ben ik ingewijd in de Munay-ki, en in 2012 heb ik de Nusta Karpay mogen ontvangen. Een grote groei is in mij ontstaan, daarom ook de naam Rijzende Lotus.

 

Op dit moment werk ik heel graag met de ankh, de ankh heeft altijd een plek in mijn leven gehad maar nu wil ik dit ook delen met anderen dmv. energetische ankh therapie.

 

Zoals velen dingen op mijn pad kwamen zo komt er ook een tijd van loslaten, januari 2015 is voormij een tijd om los te laten, mijn behandelingen zijn daarom aangepast.

 

Verder voel ik een sterke verbinding met Egypte en Glastonbury (Avalon) beiden zijn samen gesmolten in  mijn ziel. De mooie ervaringen die ik daar heb mogen beleven hebben me nog meer laten groeien. Zo ook het werken met kristallen en kristallen schedels  geeft me veel voldoening.

 

 

 

in liefde en licht, Colinda

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

N.B.wegens het aanmaken van deze site, zijn sommige pagina's nog niet helemaal af, dank voor uw begrip