Chakra en aurareading/healing

Bij een chakra en/of aurareading wordt er gekeken waar een blokkade in het lichaam of aura zit, dit kan dmv een roosreading daarna kan de blokkade aangepakt worden dmv. een TI(toegepaste imaginatie) en healingen. Als de blokkade er al langer zit zijn er een aantal sessies nodig maar vaak is men al in 1 of 2 sessies klaar.

 

 

 

Persoonlijke Roosreading

De roos bestaat uit een bloem, stengel en wortels. De bloem staat voor je mogelijkheden tot ontplooiing, de stengel voor je levenshouding en je dragend vermogen, de wortels voor je verankering in de realiteit. Boven je roos staat je zon, dat is je wezenskern deze wordt ook gelezen bij een roosreading. Aan de hand van de roos wordt duidelijk waar de belastingen in je lichaam zitten en wat je hieraan kan doen om meer balans en harmonie te creëren.

 


 

.

  Oorkaarsen therapie

Het gebruik van oorkaarsen is een oude natuurgeneeswijze volgens indiaanse traditie. Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding van de lymfestroom van oren, neus, keel en bijholtes. Het is zeer ontspannend. Te gebruiken bij : hoofdpijn en migraine, verkoudheid en holteontstekingen, slaapproblemen,ooreczeem, maar ook voor gewoon even te relaxen.