Vind je het leuk om te weten hoe je een oorkaarsenbehandeling moet GEVEN en ook hoe het is om er een te ONTVANGEN?

Geef je dan op om de workshop OORKAARSEN te volgen. In een klein groepje van 2 personen kunnen we samen werken in een prettige sfeer. De workshop is mogelijk op alle dagen, in overleg.

Het is ook mogelijk om bij je thuis de workshop te volgen als je liever in een eigen groepje van 4-6 personen wil werken. Ook hier is de workshop mogelijk op alle dagen, in overleg.

In Roermond zijn hier geen extra benzine kosten aan verbonden.

 

Je leert om een oorreflexzonemassage te geven, op en rondom de oorschelp liggen honderden reflexzones en acupunctuurpunten, die door de massage gestimuleerd worden.

Na de massage volgen de oorkaarsen, deze hebben een lichaamszuiverende werking.

Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een “bevrijdend” gevoel in oor-, voorhoofd- en bijholtegebied. Het is een  zeer fijne behandeling om te geven en te ontvangen.

 

Wanneer pas je oorkaarsen toe?

Bij alle klachten boven sleutelbeen, zoals oorpijn, oorsuizen, hoofdpijn, migraine, verkoudheid, ontstoken amandelen,oorsmeer, voorhoofd/bijholte ontstekingen, stress etc.

Geen oorkaars behandeling nemen bij

  • Geperforeerd trommelvlies
  • Buisjes in de oren
  • Implantaties van middenoorbeentjes
  • Epilepsie
  • Acute oorontsteking
  • Huidaandoeningen van oor en gehoorgang

 

De oorkaarsen die bij de behandeling gebruikt worden zijn de originele Biosun oorkaarsen, deze worden met de hand en met groot vakmanschap gemaakt van katoen, zuivere bijenwas, honingextract en traditionele kruiden zoals salie, Johanneskruid, kamille en 100% natuurlijke etherische oliën. Alle grondstoffen worden streng op hun zuiverheid gecontroleerd.

Binnenin de kaars zit onderaan een speciaal filter, die voorkomt dat verbrandingsresten en was in het oor druppelt